Seikkailijat

Tiikerijengi

Vilkas ja toimelias seikkailijavartiomme aloittaa toisen toimintavuotensa. Joukkoon on tullut viime kauden aikana uusia jäseniä ja toiminta on Markun rauhallisella johdolla muodostunut aktiiviseksi ja ympäristöön tutustuvaksi. Energinen vartio tarvitsee koko ajan tekemistä. Markulle onkin apuna olleet muut lippukunnan aikuiset.

Ryhmä Rämä

Uusi seikkailijavartiomme jäsenet ovat aloittaneet partiotaipaleensa Susiperhe-lauman hellässä huomassa. Energinen, erikoinen ja vauhdikas ryhmä hakee kuvioitaan Santun ja uusien vartionjohtajien, Vilman ja Hopitin johdolla.

Vartionjohtajat

Tiikerijengi Markku Honkuri, puh. 040-1965677

Ryhmä Rämä
Satu Vuontisjärvi puh. 045-131 9738
Vilma Hiltunen puh. 040-684 4052
Vilma Vuontisjärvi puh. 040-571 2521

Tiikerijengin kolovuoro

Maanantaisin klo 17:30 - 19.00.

Ryhmä Rämän kolovuoro

Maanantaisin klo 17:30 - 19.00.

Seikkailijat (10-12 v.)

Seikkailija alkaa tehdä retkiä hieman kauemmas kotipesästä ja kokeilla uusia taitoja.Seikkailija on aktiivinen, innostunut ja kiinnostunut monista asioista. Oppiminen tapahtuu kuitenkin parhaiten tekemällä; roolileikit, nokkelat tarinat ja älylliset sekä liikunnalliset pelit ja leikit viehättävät seikkailijaa. Seikkailijan ohjelma koostuu ILMANSUUNNISTA; pohjoinen, etelä, itä ja länsi. Ilmansuunnissa suoritetaan haasteita ja opitaan uusia asioita, mutta myös kerrataan sudenpentuna opittuja juttuja, haasteellisemmalla tasolla. Seikkailijoita johtaa joko aikuinen johtaja, SAMPO tai samoajaikäinen vartionjohtaja, aikuisen tuella.