Tarpojat

Timantit

Sinnikäs tarpojavartio Timantit on pienestä koostaan huolimatta ehtinyt jo lyhyen olemassa olonsa aikana ehtinyt tehdä useamman retken ja yhden pidemmän vaelluksenkin.

Vartio on alkanut kokeilla omia siipiään vastuunkantamisessa lippukunnan arjessa. Jokainen vartion jäsen on erilainen, ja yhdessä he muodostavat Timanttisen kokonaisuuden, johon tarvitaan kaikkia. Jos yksi on joukosta pois, niin vartio ei kykene toimimaan täysillä. Syksyn aikana tarkoitus siirtyä kohti samoajaikäkautta.

Timanttien mottona on: Yhdessä yrittäen...

Vartionjohtaja

Hanna "Härski" Hiltunen, puh. 040 778 6819

Timanttien kolovuoro

Tiistaisin klo 17.30 - 19.00

Nimettömät

Tarpojauraansa tänä syksynä jatkava kekseliäs Nimettömät on ollut yhdessä sudenpennuista lähtien. Muutama lapsi on tullut ja mennyt mutta perusporukka on pysynyt samana. Vartio koostuu iloisista ja todella innokkaista 12-vuotiaista, jotka lähtevät reippaalla mielellä mukaan kaikkeen uuteen ja jännittäväänkin.

Vartioon kuuluu tällä hetkellä tyttöjä ja poikia, jotka rakastavat leikkimistä ja hauskanpitoa. Mutta vaikka porukka on riehakaskin, niin he jaksavat myös keskittyä jo vaativaampaankin tekemiseen. Seikkailijaohjelmaan kuuluukin paljon sudenpentuna opittujen taitojen syventämistä.

Ikuisten liekkien huutona on: Ählän vä sählän, Älä sählää!!

Vartionjohtaja

Iida Tyni puh. 045 316 8009
Johanna Koivuranta puh. 044 997 9438

Ikuisten Liekkien kolovuoro

Tiistaisin klo 17.30 - 19.00

Tarpojat (12-15 v.)

Tarpoja tekee jo pidempiä retkiä, useamman päivän vaelluskaan ei ole mahdottomuus. Tarpoja on toiminnallinen, kokeilunhaluinen ja tunneherkkä. Hänellä on omia ideoita, vaikka ehkä ei aina hermoja niiden toteuttamiseen. Tarpojat suorittavat ohjelmassaan TARPPOJA, joita on olemassa kuusi. Selviytymis-, Yhteiskunta-, Leiri- ja LuovuusTarpot kestävät kukin puoli vuotta, kolmantena tarpojavuonna suoritetaan vielä Minäminä- ja KaupunkiTarpot. Vartionjohtajan ja luotsin tuella tarpojat suunnittelevat itselleen Majakan, johon tarppo tähtää ja huipentuu sekä valitsee ne aktiviteetit, joita tekemällä taidot majakkaa varten karttuvat. Tarpojat myös harjoittelevat johtamistaitoja lyhyissä johtamistehtävissä. Tarpojia johtaa mahdollisuuksien mukaan samoaja- tai vaeltajaikäinen.