Sudenpennut

Seikkailevat Sudet ja Pikku Puput

Seikkailevat Sudet aloittavat toista toimintavuottaan. Vauhtia ja toimintaa on tässä tyttövoittoisessa porukassa paljon. Rinnalla aloittaa aivan uusien partiolaisten ekaluokkalaisten lauma Pikku Puput.

Laumanjohtajat, eli Akelat

Tarja Kostiander 040 - 7379658
Pikku Puput Vilma Hiltunen 040-6844052

Seikkailevat Sudet kolovuoro

Maanantaisin klo 17.30 - 19.00

Lentävät Lehmät


Opimme yhdessä tekemällä, leikkimällä ja retkeilemällä partiotaitoja. Usein kokoonnumme Kololla, mutta yhtä usein voit kohdata meidät makkaran paistossa Aavasaksalla, Luppiossa tai Ainiovaarassa. Joskus pakkaamme reput ja lähdemme tutustumaan ympäristöön ja luontoon patikoiden. Meitä ei vuodenajat eikä sää haittaa, osaamme liikkua patikoiden, suksilla, lumikengin ja liukkailla kivillä hiipien!

Ryhmässä toimivat 2-3 luokkalaiset partiolaiset.

Laumanjohtajat, eli Akelat

Tuula Oja 040 - 7446541
Mara Oja 040 - 5637079

Lentävien Lehmien kolovuoro

Torstaisin klo 18.00 - 19.30

Sudenpennut (7-9 v.)

Sudenpentu tekee retkiä kotipesästään ulkopuoliseen maailmaan, vielä kuitenkin lähellä kotipesää. Sudenpentu on innokas, reipas ja riehakas, mutta herkkä otus. Toimintaa kuvaavat sanat; puuhailu, tarinat, leikit, tutustuminen ja harjoittelu. Sudenpentujen ohjelma koostuu JÄLJISTÄ ja askeleista. Jäljet ovat aktiviteettikokonaisuuksia, joissa perehdytään aina yhteen asiaan kerrallaan, kuten esimerkiksi luonnossa liikkumiseen, mediaan, varainhankintaan tai ensiapuun. Sudenpentuja johtaa aikuinen johtaja, AKELA.