Sudenpennut

Susiperhe

Susiperhe on lippukuntamme sudenpenturyhmä, joka sai nimensä syksyllä 2016.  Susiperhe-nimi kertoo, että partiossa toimitaan yhdessä, ryhmänä.

Opimme yhdessä tekemällä, leikkimällä ja retkeilemällä partiotaitoja. usein kokoonnumme Kololla, mutta yhtä usein voit kohdata meidät makkaran paistossa Aavasaksalla, Luppiossa tai Ainiovaarassa. Joskus pakkaamme reput ja lähdemme tutustumaan ympäristöön ja luontoon patikoiden. Muutamia kertoja meidät on voinut yllättää Aijan kodalta, koulun puutyönluokasta tai seurakuntakodin keittiöstä. Meitä ei vuodenajat eikä sää haittaa, osaamme liikkua patikoiden, suksilla, lumikengin ja liukkailla kivillä hiipien!

Myös vanhemmat ja sisarukset ovat tervetulleita mukaan joukkoomme.

Laumanjohtajat, eli Akelat

Leena Salminen, puh. 050 490 0581
Satu Vuontisjärvi puh. 045 131 9738
Tarja Kostiander puh. 040 737 9658

Susiperheen kolovuoro

Torstaisin klo 17.30 - 19.00

Sudenpennut (7-9 v.)

Sudenpentu tekee retkiä kotipesästään ulkopuoliseen maailmaan, vielä kuitenkin lähellä kotipesää. Sudenpentu on innokas, reipas ja riehakas, mutta herkkä otus. Toimintaa kuvaavat sanat; puuhailu, tarinat, leikit, tutustuminen ja harjoittelu. Sudenpentujen ohjelma koostuu JÄLJISTÄ ja askeleista. Jäljet ovat aktiviteettikokonaisuuksia, joissa perehdytään aina yhteen asiaan kerrallaan, kuten esimerkiksi luonnossa liikkumiseen, mediaan, varainhankintaan tai ensiapuun. Sudenpentuja johtaa aikuinen johtaja, AKELA.