Tarpojat

Nimettömät

Tarpojauraansa tänä syksynä jatkava kekseliäs Nimettömät on ollut yhdessä sudenpennuista lähtien. Muutama lapsi on tullut ja mennyt mutta perusporukka on pysynyt samana. Vartio koostuu iloisista ja todella innokkaista 12-vuotiaista, jotka lähtevät reippaalla mielellä mukaan kaikkeen uuteen ja jännittäväänkin.

Vartioon kuuluu tällä hetkellä tyttöjä ja poikia, jotka rakastavat leikkimistä ja hauskanpitoa. Mutta vaikka porukka on riehakaskin, niin he jaksavat myös keskittyä jo vaativaampaankin tekemiseen.

Ikuisten liekkien huutona on: Ählän vä sählän, Älä sählää!!

Vartionjohtaja

Hanna "Härski" Hiltunen 040- 778 6819

Nimettömien kolovuoro

Tiistaisin klo 18.00-19.30

Tarpojat (12-15 v.)

Tarpoja tekee jo pidempiä retkiä, useamman päivän vaelluskaan ei ole mahdottomuus. Tarpoja on toiminnallinen, kokeilunhaluinen ja tunneherkkä. Hänellä on omia ideoita, vaikka ehkä ei aina hermoja niiden toteuttamiseen. Tarpojat suorittavat ohjelmassaan TARPPOJA, joita on olemassa kuusi. Selviytymis-, Yhteiskunta-, Leiri- ja LuovuusTarpot kestävät kukin puoli vuotta, kolmantena tarpojavuonna suoritetaan vielä Minäminä- ja KaupunkiTarpot. Vartionjohtajan ja luotsin tuella tarpojat suunnittelevat itselleen Majakan, johon tarppo tähtää ja huipentuu sekä valitsee ne aktiviteetit, joita tekemällä taidot majakkaa varten karttuvat. Tarpojat myös harjoittelevat johtamistaitoja lyhyissä johtamistehtävissä. Tarpojia johtaa mahdollisuuksien mukaan samoaja- tai vaeltajaikäinen.