Taurus 2004

Suomen partiolaisten viides suurleiri kokosi Padasjoelle Keski-Suomeen yli 12300 partiolaista niin Suomesta kuin muistakin maista.

Mellan Kiipijöistä tässä vuoden 2004 suurimmassa partiotapahtumassa oli kolmisenkymmentä henkeä.

Mellan Kiipijät muodostivat savun MEPA KING 3021 Seita (Mellan Kiipijät, Pellon Pailakat, United Kingdom, Seita-partio) yhdessä Pellon Pailakoiden, 20 britin ja yhden Seita-partiolaisen kanssa.

Ensimmäiset päivät leirillä vettä tuli kuin aisaa (toisena päivänä 90mm/vrk),(oli joku kuulemma sanonut, että jos leiri olisi ollut armeijan leiri, se olisi keskeytetty, mutta tämä olikin partiolaisten leiri...) mutta se ei tahtiamme ja yhteishenkeämme laskenut juurikaan, vaan päinvastoin. Ja tuli ainakin sadevaatteet testattua, joka suunnasta.

Ja paistaahan se aurinko joskus sinnekin, minne se ei koskaan paista. Loppuleiristä ei vettä tullutkaan, kun ehkä korkeintaan kerran päivässä.

Leiristä jäi kaikille varmasti unohtumattomia kokemuksia, uusia kavereita, ja rakkoja kumisaappaista (jos ei älynny käyttää sandaaleita, sillä jalat kuivasikin nopeammin ), ja nyt katseen onkin jo suunnattu kohti uusia partioelämyksiä.

Kiitoksia kaikille Taruksella mukana olleille!