Hiutale-talviyöretki 2014

Vilkkaat Mellan Kiipijät valmistautuivat hyiseen talviyöretkeen valuvalla Eholammella. Mukana menossa ovat viisaat GRANIITIT, joihin kuuluvat söpö Vilma ja urhea Tuukka. Myöskin märät PINGVIINIT ovat mukana, vahvistuksinaan limaset Antti ja Juho sekä Pöljä kolmikko Aatu, Eveliina ja Santeri. 

Pimeässä menossa mukana oli kaikkensa antanut Härski seitsemän hullun Kovoshetkan voimin. Limenvihreät KOVOSHETKAT ovat melko tyttövoimainen vartio. Pyöreät Veera, Juulia, Martta, Milla sekä Iida kuuluvat siihen ja rehtiä äijäenergiaa ryhmään tuovat suora Ville ja vino Eino. 

Pelottavien SUSITYTTÖJEN kokoonpano eli melko häilyväistä, lemuava Miia oli kuitenkin paikalla ja herkkä Maija saapuu huomenna. 

Paikalle hälytetyt aurinkoiset SUNSHINEN tytöt, ihgu Maiju ja Fantsu Sohvi tulivat myös aiheuttamaan hämmennystä kolmen tai neljän railakkaan vuoden tauon jälkeen. Kuutio Sohvilla on myös karvakorva mukana (eikä nyt tarkoiteta karheaa Maijua). Hän on siis haukahteleva Alvin, kaikkien maukkaiden makkaroiden vihollinen. 

Raskaiksi riippakiviksi mukaan ovat myös ängenneet härski Härski, rasittava Saku, lyhyt Mara, kera muiden turhanpanttien mehevän Pirjon, mustavalkoisen Tuulan, sekä laiskan yleismies Yllin, sekä löllön Teemun kera. 

Kaikki tumpelot leiriläiset olivat sitä mieltä, että ihanien Sohvin ja Maijun järjestämä huikea iltanuotio oli päivän kohokohta. 

- Maijun ja Sohvin tekemä adjektiivi tarina